top of page
Anker 1
IMG_2021_edited.jpg

Dispuut Sorriso

Sorriso is een vrouwendispuut van het T.S.C. St. Olof. Wij zijn een gezellige groep van 20 vrouwen die het leuk vindt om naast hun studie verschillende activiteiten met elkaar te ondernemen.

 

 

Het T.S.C. St. Olof is een traditionele en de oudste studentenvereniging van Tilburg. Olof telt 25 mannen- en vrouwendisputen. Naast dat we vaak in de bar van verschillende disputen te vinden zijn, vinden we het gezellig om op de kroeg een drankje te doen met elkaar en de andere leden. Ook zit bijna iedereen van Sorriso in een van de vele commissies van Olof. Hier kun je, naast het feesten, veel van leren. De functies van deze commissies verschillen van het maken van het verenigingsblad tot het organiseren van feesten op de sociëteit. Er is dus voor ieder wat wils!

De Poort

Al 8 jaar heeft Sorriso een huis aan de Poirtersstraat 6! Er is een grote leefkeuken, een gezamenlijke woonkamer, een dakterras en een ruime achtertuin. Het huis ligt tussen de universiteit en het centrum in, dichtbij Olof én het station. Oftewel, een ideale locatie! Momenteel wonen hier Susana, Fenne, Emma, Liv, Myrthe, Imke, Kothar, Senjin. Giulietta, Eva, Hanna, Emily, Benthe en Ellis. 

 

Houd jij ervan om gezellig samen te chillen, te studeren, te koken of wijntjes te drinken en ben jij eerstejaars of aankomend student in Tilburg? Neem dan snel contact met ons op via de site of onze instagrampagina; @dispuutsorriso!

bottom of page