top of page
Anker 1
LUSTRUM OLOF 22.JPG

Dispuut Sorriso

Sorriso is een vrouwendispuut van het T.S.C. St. Olof. Wij zijn een gezellige groep van 20 vrouwen die het leuk vindt om naast hun studie verschillende activiteiten met elkaar te ondernemen.

 

 

Het T.S.C. St. Olof is een traditionele en ook de oudste studentenvereniging van Tilburg. Olof telt 25 mannen- en vrouwendisputen. We zijn vaak op de sociëteit van Olof te vinden om gezellig een biertje, wijntje of iets anders te drinken aan de bar met elkaar, of andere leden. Ook zit bijna iedereen van Sorriso in een van de vele commissies van Olof. Hier kun je, naast het feesten, veel van leren. De functies van deze commissies verschillen van het maken van het verenigingsblad tot het organiseren van feesten op de sociëteit. Er is dus voor ieder wat wils!

De Poort

Al zeven jaar heeft Sorriso een huis aan de Poirtersstraat 6! Er is een grote leefkeuken, een gezamenlijke woonkamer, een dakterras en een ruime achtertuin. Het huis ligt tussen de universiteit en het centrum in, dichtbij Olof én het station. Oftewel, een ideale locatie! Momenteel wonen hier Sam, Fleur, Fenne, Susana, Merel, Emma, Liv, Myrthe, Imke, Kothar, Senjin, Giulietta en Eva. 

 

Houd jij ervan om gezellig samen lekker te chillen, te studeren, te koken of wijntjes te drinken en ben jij eerstejaars of aankomend student in Tilburg? Neem dan snel contact met ons op via de site of onze instagrampagina @dispuutsorriso!

bottom of page